Over Bos & Meer

Bos & Meer coacht teams en organisaties, verzorgt communicatietrainingen en ondersteunt bij verandertrajecten.

Of het nu gaat om coaching on the job, begeleiding van teams, verbetering van samenwerking, teambuilding of individuele coaching: Bos & Meer levert altijd maatwerk.

We hebben tien jaar ervaring in het versterken van teams. Als methode gebruiken we Toegepaste Improvisatie. Dit is een praktische aanpak die zorgt voor:

  • sterkere samenwerkingen
  • betere communicatie
  • meer persoonlijke effectiviteit
  • slagvaardigheid
  • een positief constructieve state of mind

creatief denken

Toegepaste Improvisatie stimuleert creatief denken en flexibiliteit. Het is bij uitstek geschikt voor het bevorderen van co-creatie en het stimuleren van veranderbereidheid.

Bos & Meer heeft op basis van de principes van Toegepaste Improvisatie een ervaringsmodel ontwikkeld dat zich toespitst op eigenaarschap en verantwoordelijkheid van teamleden. Het model wordt gebruikt om de samenwerking te analyseren en te versterken.

Bos & Meer werkt met ervaringsleer en oplossingsgericht denken. Je kunt alleen weten wat je wilt als je hebt ervaren hoe het is. En je gaat alleen veranderen als jij dat zelf wilt.

Bos & Meer is een certified practitioner van het internationale Applied Improvisation Network en is een actief lid van de Nederlandse afdeling.