reacties deelnemers en opdrachtgevers

Heel erg bedankt voor de geslaagde training. Iedereen heeft ervan genoten en ook vandaag is het nog ‘het gesprek van de dag’. Het was erg leuk!
– Monique, SDW Zorg

 

Zowel de bemiddelaars als ikzelf vonden het een inspirerende training. Bij aanvang moesten de bemiddelaars en beetje weerstand overwinnen omdat dit een andere vorm is dan dat zij gewend waren. Binnen korte tijd hadden zij, dankzij de trainer, deze weerstand overwonnen en hebben zij met veel plezier en humor de vele werkvormen gedaan. De bemiddelaars hebben veel gehad aan het creatief communiceren. Bij hun werkzaamheden maken de bemiddelaars o.a. gebruik maken van hun opleiding tot buurtbemiddelaar. Deze training vormt daar een prima aanvulling op. Bij hun werkzaamheden komen zij elke keer weer voor verrassende en nieuwe situaties te staan. De bemiddelaars hebben aangegeven dat zij door deze training met meer vertrouwen een creatieve wending kunnen geven aan onverwachte en nieuwe situaties.
– Lowie, Buurtbemiddeling Hellevoetsluis

 

Hierbij wat reacties die ik van de collega’s heb gehoord:
o Spannend, maar leuk!
o Ik kwam gedurende de training steeds meer los.
o Leuke trainers, leuke manier van ‘lesgeven’.
o Nogmaals bedankt voor de enthousiaste begeleiding!
– Lucie, Stichting Lucas Onderwijs

 

Wat me vooral is bijgebleven is het begrip faalplezier. Als loopbaanbegeleider probeer ik mijn studenten altijd uit te leggen om positief om te gaan met fouten en dit was wel een erg leuke manier om dat te doen. Dank aan Berry voor de enthousiaste en inspirerende training!
– Ine, ROC Eindhoven

 

Ik vond de workshop erg leuk. Berry was een zeer enthousiaste leider met een zeer actieve inbreng.
– Anita, ROC Eindhoven