netwerksessie

Kom in beweging en laat je op een interactieve manier uitdagen om na te denken wat er nodig is voor het leggen van contact. Wat werkt er bij zakelijke relaties?

Sommige mensen die je hebt ontmoet. zitten vooraan in je gedachten. Voor anderen moet je diep graven in je geheugen. Voor bepaalde personen in jouw netwerk wil je nét dat ene stapje meer doen dan voor de rest. Hoe komt dat? En interessant hierbij is natuurlijk de vraag: hoe zorg je ervoor dat jij die persoon wordt in het netwerk van anderen? In de sessie ga je actief aan de slag met deze vragen. We richten ons op verbinding in de echte wereld. LinkedIn, Facebook en Twitter komen dus niet aan de orde.

De netwerksessie is zowel nuttig voor groepen die elkaar nog niet kennen als voor bekenden van elkaar. Zeer geschikt voor netwerkbijeenkomsten. Onmisbaar voor groepen die elkaar wel eens écht anders (en beter!) willen leren kennen. Na de netwerksessie weten de deelnemers gegarandeerd meer over elkaar én is er genoeg stof om over door te praten.

De netwerksessie is geschikt voor groepen vanaf 12 personen en duurt zo’n anderhalf uur.